Software Vidunderet Augmentus

Den nye Game Changer inden for Robot Branchen er landet i norden. ZTEC er den nordiske forhandler af Augmentus, og vi brænder for at vise dig, hvordan denne software er enestående brugervenlig. 

Med Augmentus kan du reducere din udviklingstid på op til 70%! Skan, kalibrér, planlæg robottens rute, simulér og sæt i gang. Alt sammen i en fantastisk brugervenlig tablet brugerflade, der tager ingen tid at mestre. 

Er Augmentus kompatibel med dine robotter? Ja! Med sin Enterprise-Grade Software Platform er Augmentus fuldt kompatible med Nachi, og mange andre kendte robotfabrikanter. Kan Augmentus booste din produktivitet? Absolut. 

Lær mere herunder!

En simplere løsning til robotprogrammering

Augmentus no-code, fuldt integrerede robot platform tillader enhver – selv dem uden erfaring med robot programmering – at udvikle, implementere og genbruge et robot system på få minutter. Vi stræber efter at hjælpe din virksomhed med at indvinde ROI hurtigere ved drastisk at sænke barriere i tid, omkostninger og evner til at implementere jeres robotsystem gennem Augmentus nemme software.


"Augmentus is being used by the world's leading manufacturing companies and is proven to reduce programming times by over 90% in surface treatment, welding and material handling applications."

Augmentus

 Augmentus software. Farvel til CAD

Farvel til CAD

Robotter til spray og maling er en af de tidligste applikationer af industrirobotter. Tekniske tunge software og digitale CAD-instruktioner har været nødvendige for at anvende robotterne. En løsning, der krævede teknisk ekspertise, som virksomhederne måtte hente udefra. 

Det er dog ikke tilfældet længere. Med Augmentus’ no-code og fuldt integrerede robotplatform er det komplekse blevet simpelt. På bare få minutter!

Augmentus Software Brugervenligt

Goddag til Brugervenlighed

Med Augmentus’ grafiske tablet-interface er det muligt for selv ikke-tekniske brugere at skabe præcise robotruter og bevægelser. Softwaren hjælper selv med at skabe ensartethed i rute, tjekker data for rækkevidde og kollisionsundvigelse.

Fleksibilitet og muligheden for genprogrammering uden hjælp fra ekstern ekspertise styrker din produktion og ressource-allokering, så du kan prioritere de vigtige opgaver i produktionen.
Robot programmering har aldrig været nemmere.

Trin 1: Konfigurér


Trin 2: Scan


Trin 3: Kalibrér


Trin 4: Planlæg Rute


Trin 5: Simulér


Trin 6: Sæt i gang


Trin 1: Konfigurer


​Fra Bare en enkelt platform kan du programmere både industrirobotter og kollaborative robotter fra de bedste brands, og konfigurerer dit setup til robotten barrierefrit igennem Augmentus' samlede, grafiske brugerflade. En endeløs kombination af værktøjer er tilgængelige til at skabe brugerspecifikke løsninger, der passer til dit procesbehov. Platformen opdateres løbende, så den understøtter flere brands og modeller!


Fordele:

 • Hardware Agnostisk
 • Brug enhver robot til enhver applikation igennem vores samlede platform

Trin 2: Scan


​Arbejdsrummet kan enten scannes gennem sensorer til at skabe øjeblikkelige 3D polygonmodeller eller importér CAD-filer for at generere interaktive simuleringsmiljøer. Rummene behøver ikke blive genscannet medmindre dele udskiftes eller flere objekter tilføjes til miljøet. Intet andet hardware setup er nødvendig og de scannede  polygonmodeller kan eksportes som obj-filer, så de kan bruges uden for Augmentus platform.


Fordele:

 • Ingen CAD eller besværlige hardware setups er nødvendige
 • Skabelse af digitale tvillinger på bare få sekunder
 • Overførbar gennem obj-filer


Trin 3: Kalibrér

"Calibration of robot and virtual environment is then completed in under 30 seconds through our one-click calibration process." 


AUGMENTUS

Fordele

 • Autokalibrering af robot- og simuleringsmiljø på få sekunder. 

Trin 4: Planlæg Rute


Med en intuitive og grafisk brugerflade plotter du bare de ønskede robot waypoints ind, og så kalkulerer og genererer platformen med det samme en rute, der tager højde for singularitet, tilgængelighed og undvigelse af koalition. Ingen kodning er nødvendig i Augmentus click-and-drop interface. Gem ofte brugte ruter som skabeloner, så du sparer tid, når du går i gang med nye projekter.


Fordele

 • Ingen kodning nødvendig, bare plot dine waypoints.
 • Tager højde for singularitet, tilgængelighed og er koalitionsfri.
 • Gem ofte bruge ruter som skabeloner
 • Nemt at overføre projekter mellem robotter

Trin 5: Simulér


​Simulering af den planlagte robotbevægelse eller rute før indsættelse sikrer, at de avancerede kontrolalgoritmer opererer korrekt før den overføres til den fysiske robot. Alle fejl visualiseres og farvekodes. Det er nemt at finjustere robottens bevægelser og arbejdsareal. Produktionsprocessen forstyrres derfor ikke, og platformen reflekterer nøjagtige målinger af procescyklussen for at vise din ROI.


Fordele:

 • Nem kalkulering af ROI gennem måling af procescyklus

 • Nem justering af robotbevægelser

 • Skab fuldstændige robot arbejdsruter uden for dit produktionsmiljø

 • Reducér nedetiden, der opstår i robotprogrammering.

Trin 6: Sæt i gang


Genererede robot scripts i deres respektive programmeringssprog er klar til at sendes til din controller ved indsættelse. Manuelle ændringer til scriptet for finjustering er også muligt. Genererede koder kan nemt blive sendt til andre robotter af samme brand mellem teams og produktionslokationer. 


Fordele:

 • Eksportér programmer til din robot i deres respektive programmeringssprog

 • Del genererede programmer med enhver

 • Muligt at finjustere i koden manuelt


Sprøjtning af alle type emner

Med Augmentus kan du Implementere hurtigere, ensartet og overlegen robotsprøjtning, så du kan øge produktions-effektiviteten i dit produktionsmiljø.


Opdag mere

Robot rørsvejsning med Augmentus robot software

Rørsvejsning

Automatiser svejseresultater af høj kvalitet inden for få uger og løs arbejdsstyrkemangel på dygtige svejsere. Bedre arbejdsmiljø, højere effektivitet.


Opdag mere

Augmentus Inspection
Augmentus Pick and Place
Augmentus Spraying
Augmentus Welding
Augmentus Polishing
Augmentus Machine Tending
Inspektion

Øg inspektions-raterne for pålideligt at levere kvalitetsdele. Kør dine QAQC-processer 24/7, mens du undgår, at fejlbare dele kommer igennem.

Pick & Place

Læsse- og lossemaskiner, palletering af dele i et gitter, fjernelse af bulkmateriale fra kasser med kamerastøtte og meget mere.

Sprøjtning

Producer hurtigere, konsekvent bedre maling og lakering mens dine medarbejdere beskyttes fra farlige og forurenende stoffer.

Svejsning

Overvind barrieren med begrænsede puljer af dygtige svejsere og betjen svejseudgange af høj kvalitet.


Polering

Forbedr efterproduktions-processer ved at automatisere slibe- og poleringsbehandlinger for hurtige og højkvalitets-resultater.

Machine Tending

Automatiser læsning og losning af din drejebænk, mølle, stempelpresse eller 3D-printer med kort implementeringstid.