Education Box


Hanwha Kollaborative HCR series
En fremtid med intuitiv programmering - Hanwha Robotics


En intuitiv begyndelse med Hanwha HCR-5A


Automation skal være simpelt, brugervenligt og intuitivt. Det skal være sjovt at programmere med robotter, og udviklingen af applikationer skal være ligetil og demonstrativt enkelt.

Det er, hvad vi har opnået med Hanwha HCR-serien. Hanwha-serien er beregnet til et hav af applikationer til både læring og produktion. HCR-serien automatiserer ensidigt, gentaget arbejde (EGA), så arbejdsmiljøet forbedres, imens der sættes tempo på opgaveløsningen.
Invitér os til et besøg med vores cobot

Har du lyst til at prøve vores cobot?


Book et cobot besøg


Traditionelle industrirobotter

Traditionelle industrirobotter kræver større sikkerhed end kollaborative robotter. Mens de er meget fordelagtige i flere typer applikationer, når de muren, hvor medarbejdere skal være en del af processen. Krav om sikkerhedshegn gør det sværere at anvende i undervisningen, hvor eleverne skal være forsigtige. Industrirobotters formål er ofte mere specifikke, hvor kollaborative robotter er mere fleksible i deres daglige anvendelse.

—    Kompleks konfiguration


—    Stor ekspertise kan være nødvendig


—    Rigide løsninger


—   Kræver meget plads 


—    Beskyttelseshegn er påkrævet


—    Umuligt at skabe interaktive applikationer
Kollaborative Robotter

Den alsidige daglige anvendelse af Hanwha kollaborative robotter til mange forskellige applikationer, gør vores cobot til en sjov og lærerig partner at udvikle sine kompetencer med. Det bliver en ven, du skaber din egen succes med. ✔   Let og Intuitiv konfiguration


✔   Ingen ekspertviden er nødvendig


✔   Meget fleksibel og kan flyttes rundt nemt


✔   Ganske pladsbesparende 


✔   Eleverne kan samarbejde helt tæt med robotten


✔   Kan skabe interaktive applikationer lige foran klassenHanwha HCR Advanced


 
 HCR-3A

 159.000 kr.

 • 10% rabat på gribere
 • ✔ 3 kg nyttelast
 • ✔ 630 mm rækkevidde
 • Hastighed (Tool) 1 m/s
 • ✔ Hurtig Support

Tilbud HCR-5A

169.995 kr.

 • FREE Onrobot VGC10 Kit
 • ✔ 5 kg nyttelast
 • ✔ 915 mm rækkevidde
 • ✔ Hastighed (Tool) 1 m/s (Maks. 1.5 m/s)
 • ✔ Hurtig support

HCR-12A

 265.000 kr.

 • 10% rabat på gribere
 • ✔ 12 kg nyttelast
 • ✔ 1300 mm rækkevidde
 • ✔ Hastighed (Tool) 1m/s (Maks. 1.2 m/s)
 • ✔ Hurtig support

Intuitiv programmering

Gennem simpel grafisk innovation er Hanwha's brugerflade Rodi intuitiv og ligetil. Med simple funktioner er det muligt at udvikle egne applikationer uden kodning.

CCTV-Løsning

Sikkerhed er i toppen, når det kommer til HCR-serien. Med en CCTV-løsning er det muligt at bremse eller helt stande HCR-5A, hvis elever og kursister kommer ind over arbejdsfeltet.


Et hav af applikationer

I partnerskab med Onrobot er det plug & play med Onrobots gribere til vores Hanwha cobot serie. Lad inspirationen begynde!

Styrk din applikation


ZTEC har indgået solide samarbejder med både Onrobot, Sensopart og Augmentus for at styrke mulighederne med vores robotter. Hurtige plug & play-løsninger, så i sparre dyrebar tid, og kan gå direkte til læringen.

Onrobot's gribere kan tilkobles som plug & play til vores HCR-5A, hvorfra i snildt kan udvikle små test applikationer i løbet af undervisningen.

Så jeres studerende kan klædes bedst på til at skabe løsninger for den fantastisk produktionsindustri i Danmark og Norden.


Læs mere om Hanwha Cobots


Invitér os til et besøg med vores cobot

Har du lyst til at prøve vores cobot?


Book et cobot besøg


Applikationer

Hanwha Kollaborative robotter kan appliceres i enhver industri, lige fra farmaci og fødevare til bil- og elektronikindustrien. Flere og flere virksomheder i Danmark drager fordel af vores kollaborative robotter. Med det hav af applikationer, der er mulige med HCR-5A, ved vi, at vi kan støtte den danske undervisning i teknologi og automation med vores kollaborative robotter.

 – Kollaborative robotter er fremtidens kolleger i industrien. 


 
 

Hanwha HCR-5A - din bedste assistent
Kollaborative robotter er mere end en bare en industrirobot. Med en cobot deler du arbejdet med en partner. Hanwha illustrerer ovenover en række forskellige applikationer, som en cobot kan håndtere. Prøv at se med.

 
 

Skruning
Mange opgaver med skruetrækker kan gøres hurtigere med kollaborative robotter. Skruning kræver stor præcision for at være effektiv, og ved at overlade præcisionsarbejdet til robotten. Medarbejderen kan håndtere de lette opgaver i processen.

 
 

Bin Picking
Kollaborative robotter er perfekt til Bin Picking, som er et simpelt, men ofte brugt applikation til sortering, flyt og/eller behandling i CNC som mellemtrin.  Med vision sensor kameraer er det muligt for Hanwha HCR uafhængigt at finde og flytte emnedele. 

En rigtig god applikation til undervisningen, hvor kompleksiteten kan gå fra simpelt til innovativt


 
 

Machine Tending
Med vores Hanwha HCR serie bliver Machine Tending til en fællesopgave mellem robot og menneske. Mens robotten tager sig af at tilføje og fjerne emner fra maskinen kan medarbejderen stå for de mere sikre opgaver.

Skab dine egne små applikationer med HCR-5A, og afprøv forskellige end-effectors. 


Invitér os til et besøg med vores cobot

Har du lyst til at prøve vores cobot?


Book et cobot besøgHar du et spørgsmål til vores cobots?

De fleste spørgsmål besvares inden for 24 timer


Stil et spørgsmål