Onrobot RG2 Gripper. Fleksibel Robotgriber til enhver applikation. Passer godt sammen med Nachi robotter og Hanwha kollaborative robotter og cobots.

RG2 - FLEKSIBEL ROBOTGRIBER

 • Fleksible gribere kan bruges til mange forskellige emnestørrelser og -former.
 • Plug-and-produce-design reducerer implementeringstiden fra en dag til en time.
 • Nem og hurtig implementering af gribere, der kan tages i brug øjeblikkeligt og reducere programmeringstiden med 70%. 

RG6 - BREDERE SLAG END RG2

RG6 - 6 kg nyttelast robotarmsgriber er en fleksibel samarbejdsgriver med indbygget Quick Changer, op til 150mm slaglængde. Intelligent, hurtig implementering, nem tilpasning og programmering. 

De fremragende softwarefunktioner, der følger med produktet, muliggør intelligente applikationer. RG6-griberen er et værktøj til en bred vifte af applikationer. Skræddersyede fingerspidser giver omfattende gribefleksibilitet. Kunder kan bruge ét værktøj til forskellige dele af produktionsprocessen for at maksimere robotudnyttelsen. 

RG6 fungerer problemfrit med vores Dual Quick Changer og enhver af vores andre gribere for at hjælpe dig med at maksimere udnyttelsen af dine robotter. RG6 er TÜV certificeret, leveres som standard med sikkerhedsskærme.


Onrobot RG6 Gripper/griber til robotter og robotapplikationer.
Onrobot RG2-FT Gripper/griber med indbygget kraft/moment og nærhedssensor. Perfekt til den moderne automation.

RG2-FT - SMART ROBOTGRIBER MED INDBYGGET KRAFT/MOMENT SENSOR

RG2-FT er en topmoderne griber med ekstra perception og intelligens. Den har indbygget kraft/moment- og nærhedssensor, der giver en meget præcis automatisering. Dette muliggør et ægte samarbejde med menneskelige operatører med samme støtte, som en kollega ville yde. 

Isætningsprocesser kan udføres hurtigere og mere præcist. Denne griber kan f.eks. nemt indsætte nitter på steder, hvor det ville være svært for mennesker. På grund af den avancerede sensorteknologi sætter griberen robotten i stand til at føle, når emnet er korrekt monteret. RG2-FT giver høj produktivitet, og hurtig implementering sparer teknikertimer på integration2FG7 PARALLEL GRIPPER

OnRobot's 2FG7 er en komplet, billig, elektrisk parallelgripper, der er klar til brug, som kan implementeres på få minutter og som ikke kræver specialtilpasning ved installation, programmering eller vedligehold. 

2FG7 er nem at montere på alle andre større kollaborative robotter eller lette industrielle robotter, hvilket gør den ideel til low-volume - high-mix-produktion og sikrer hurtig ROI for mange forskellige applikationer.
2FG7 Parallel Gripper ideel til low-volume - high-mix produktion.
3FG15 3-finger gripper med stor rækkevidde.

3FG15 FLEKSIBEL 3-FINGER GRIPPER MED STOR RÆKKEVIDDE

3FG15 er ideel til at opsamle en lang række cylindriske genstande i maskinbearbejdningsapplikationer, såsom CNC-drejebænke. Griberens design centrerer automatisk arbejdsemner og giver hurtig implementering med et stærkt, stabilt greb og en præcis placering. 

Med en payload på op til 15 kg konkurrerer 3FG15 med større fingergribere, der optager mere plads og er meget mindre fleksible. Som alle OnRobot-gribere tilbyder 3FG15 perfekt integration med robotter af eget valg.

2FGP20 -  ALSIDIG ELEKTRISK GRIPPER TIL PALLETERING 

OnRobot 2FGP20 elektrisk gripper har brugertilpassede arme med stort vandringsområde, som nemt kan håndtere tunge eller åbne kasser, hyldeklar produkter samt andre beholdere som f.eks. Euro-beholdere (plastik KLT-beholdere), der ikke kan håndteres med traditionelle vakuum-grippere. 

Som alle andre OnRobot elektriske grippere, får man med 2FGP20 hurtig implementering direkte fra emballagen samt intuitiv programmering. 

En integreret vakuum-gripper placerer mellemlægsplader uden at ændre på gripperen eller kræve anderledes håndtering. 2FGP20-gripperen har en alsidig payload på 9 kg (inklusive gripper), hvilket gør den ideel til håndtering af kasser eller sække med fødevarer og tetrapakkede emner samt hurtigt omsættelige forbrugsvarer som f.eks. toiletartikler, kosmetik og lægemidler.

Onrobot 2FGP20 elektrisk gripper til pallering.
Onrobot MG10 Gripper. Elektromagnet robotgriber til magnetisk materiale. Velegnet til mange robot applikationer. Passer god til vores Nachi robotter og Hanwha kollaborative robotter og cobots.

MG10 - ELEKTRISK OG MAGNETISK GRIPPER

 • Den elektriske, magnetiske gripper kan tages i brug straks efter udpakningen uden den kompleksitet og de omkostninger, der følger med ekstern lufttilførsel. 
 • Indbygget intelligens med nem indstilling af kraft og emnedetektering sikrer pålidelig håndtering af en lang række emner uanset størrelse og vægt
 • Hurtig og kompakt gripper, der kan skræddersys til at opfylde alle dine anvendelsesbehov  
 • Sikker og pålidelig drift med et greb, som fastholdes, selv efter strømtab eller nødstop

VG10 - FLEKSIBEL VAKUUMGRIBER

 • Implementering direkte efter udpakning – tilslut til robotarmen og konfigurér griberen til produktet – sikrer hurtig produktivitet og investeringsafkast.
 • Da der ikke er behov for ekstern luftforsyning reduceres vedligeholdelsesomkostningerne, og implementeringen går hurtigere.
 • Dobbelt griberfunktionalitet muliggør kortere cyklustid.

Onrobot VG10 vacuumgripper. Perfekt, fleksibel vakuumgriber til industrirobotter. Velegnet sammen med ZTEC Nachi robotter og Hanwha Cobots
Onrobot Sander Gripper. Robotgriber til slibning og polering. Velegnet på vores Nachi robots og Hanwha cobots

SANDER - AUTOMATISERET FJERNELSE AF MATERIALE

 • Nem at implementere og programmere lige ud af æsken til opgaver med slibning og polering. 
 • Komplet pakke indeholder alt, der er brug for til umiddelbar anvendelse på en lang række dele og materiale.
 • Hurtig og automatiseret Grit Changer til slibning reducerer nedetid og behovet for arbejdskraft.
 • Elektrisk værktøj (ingen trykluft) øger markant effektivitet og kontrol.