ZTEC Forhandler OnRobot | Automation til enhver applikation

I samarbejde med OnRobot kan ZTECs NACHI robotter og ROKAE kollaborative robotter bruges til over 30 forskellige applikationer. Derfor kan vi støtte dig i lige netop den proces, du gerne vil have automatiseret. Gennem OnRobots gribere (End of arm tools) kan vi skabe løsninger til processer med materialehåndtering, arbejde ved CNC, svejsning, kvalitetstjek og mange andre. Der er nærmest ingen grænser.

Produkterne er selvfølgelig kompatible med mange cobots og industri robotter.

Har du en applikation, du vil have testet eller snakket omkring? Giv os et hint og kontakt os.


Giv et hint 


Nachi robot med Onrobot RG2 Gripper. Passer godt sammen til materialehåndtering i din produktion.

Materialehåndtering


Ved at automatisere materialehåndteringsprocesser kan du fjerne det hårde fysiske arbejde for din medarbejdere og give dem arbejdsopgaver, der skaber mere værdi for din virksomhed. Dertil mindsker du også udskift af medarbejdere, som kan blive slidte af denne type opgaver, hvilket strømliner produktivitetsniveauet i produktionen. 

Kollaborative robotter i disse processer kan også hjælpe dine medarbejdere med de anstrængende dele af opgaver, må det være emballering, palletering, sortering af materiale eller andre processer. Uanset om det kræver følsomhed, fleksibilitet eller styrke, får du præcisionshåndtering time efter time med Onrobot gribere på vores robotter

 


Maskinpasning


Det kan være kedeligt, farligt og kræve en høj grad af konsistens ved maskinpasning – selv efter mange timers arbejde. 

Derfor er det ikke blot en god ide at automatisere maskinpasning, det øger også sikkerheden for dine medarbejdere, øger produktiviteten, og gør det muligt at fortsætte produktionen selv efter operatørerne er gået på fyraften. 

Med Onrobots dobbeltgriberløsning på vores Nachi og Hanwha robotter kan du reducere dine driftstider betydeligt, da de den kan håndtere to genstande eller handlinger samtidigt.Nachi robot med Onrobot Dual RG2 Grippers. Eksempel på robotgriber velegnet til maskinpasning.


Nachi robot med Onrobot Sander Gripper til slibning af dele i din produktion. Materialefjernelse.

Fjernelse af materiale 


Alle overflader har små variationer. Derfor kræver det præcis overfladebehandling for at skabe et fantastisk produkt. 

Med OnRobot-løsninger på vores Nachi robotter kan du følge en hvilken som helst kontur og heraf spare mange dages programmering. 

Onrobot kraft/momentsensor med OptoForce-teknologi samt softwarepakken betyder, at du kan skabe egne løsninger med samme kraft og hastighed til din applikation. 

Du opnår præcis overfladebehandling med nem programmering og hurtig integrering. Du kan optage robottens rutine med hånden frem for at skulle indslå hvert enkelt waypoint.

 


Kvalitet


Onrobots end-effecter værktøjer (gribere) sammen med vores små Hanwha kollaborative robotter kan være gode løsninger til kvalitetstjek i blandt andet laboratorier, hvor driftsmæssig præcision og ensartethed er nøglen. 

Med programmerbar kraft og moment med Onrobots gribere kan de nemt håndtere blødprøver eller andre vanskelige processer og operationer, der kræver fine bevægelser. 

Dertil er Hanwha cobots sammen med Onrobots sensorer helt sikre at bruge på tæt hold og i samarbejde med dine medarbejdere.

 Hanwha HCR-5A med Onrobot Griber og Vision. Stærk til kvalitetskontrol, pick & place og kollaboration med dine medarbejdere


Nachi med Onrobot Screwdriver. Onrobot Skruetrækker velegnet til samling af materiale sammen med kollaborative robotter. Skruning til din automation.

Samling


Når du automatiserer samling med en eller flere kollaborative robotapplikationer, øger du produktionshastigheden og -kvaliteten, samtidig med at omkostningerne reduceres. 

Vores Nachi og Hanwha robotter kan sikkert køre ved siden af dine medarbejdere og overtage gentagne opgaver, så dine medarbejdere kan udføre mere værdiskabende arbejde. 

Med Onrobot kan vi skabe løsninger, der nemt håndterer selv små og uregelmæssige emner og kan hjælpe dig med at optimere processer såsom skruning, montering, placering m.m. Dertil er det let at genimplementere løsningen, hvilket tilføjer enorm værdi til virksomheder med high mix/low volume-produktion