Find the Datasheet you need 

Robot - cobot - AGV - vision - sensor - software  

NACHI-FUJIKOSHI er en japansk virksomhed, der er kendt for sine industrirobotter, bearbejdningsværktøjer og systemer samt maskinkomponenter. Virksomheden er noteret på Tokyo-børsen og består af 50 selskaber (22 indenlandske og 28 udenlandske) NACHI-FUJIKOSHI har udviklet en række "højhastigheds, højpræcisionsrobotter" i overensstemmelse med kundekrav om højere præcision, øget produktivitet og miniaturisering af elektriske og elektroniske komponenter 

Nachi robotkatalog 2023-2024 :  get it!

MZ01 Katalog - Tekniske Informationer  MZ01 Katalog

 MZ01.Step

MZ04D Katalog - Tekniske spec.

 MZ04D.step

MZ07F / MZ07LF Katalog - Tekniske spec  MZ07F/LF Katalog

 MZ07F.step     MZ07LF.step

 MZ10.step

MZ10LF Katalog - Tekniske spec. MZ10LF Katalog

 MZ10LF.step

 MZ12H

 MZ12H.step

 MZ25

 MZ25.step

Tekniske spec.

SRA133-166-120L-210 Katalog - Tekniske spec  

 SRA166.step

 SRA166L.step

 LP130F.step

 LP180.step

 CFDs

 Robot-Language

 FDonDesk II

 FD20.step -NEW

 CFDs.step - NEW

 TP for FD20 and CFDs

ROKAE er en førende ekspert inden for intelligent robotteknologi, der fokuserer på forskning og innovation inden for fleksible samarbejdsrobotter, industrirobotter og intelligent produktionsteknologi. Med avancerede kontrolsystemer,  og en omfattende og brancheførende produktportefølje, er ROKAE dedikeret til at levere automatiserede og intelligente løsninger til industrier som bildele, elektronik, metal, automatiseret syning og sundhedspleje, og dermed tage industrien til nye højder. ROKAE har hovedkvarter i Beijing og har oprettet robotforsknings- og udviklingscentre i Beijing, Tokyo, Wuhan og Shandong. Over 80% af forsknings- og udviklingspersonalet har en kandidatgrad eller højere, og de fleste af dem er uddannet fra prestigefyldte universiteter som Tsinghua University, Peking University, Beihang University, Zhejiang University og Huazhong University of Science and Technology. ROKAE har tiltrukket fremragende talenter fra hele verden og fortsætter med at investere i forskning og udvikling. Med mere end 300 forsknings- og udviklingspatenter samt teknologi-priser både hjemme og i udlandet er ROKAE blevet anerkendt som et velrenommeret firma inden for robotteknologi. 1 2

ROKAE katalog   

 Brochure CR
 xMate CR7 Hardware Installation Manual

 xMate CR12 Hardware Installation Manual

 xMate CR18 Hardware Installation Manual

 xMate CR20 Hardware Installation Manual

 xMate SR4-C Hardware Installation Manual
 xMate SR3-C Hardware Installation Manual   Brochure SR

  Brochure ER

  xMate ER3 Hardware Installation Manual

 xMate ER3 Pro Hardware Installation Manual

 xMate ER7 Hardware Installation Manual

 xMate ER7 Pro Hardware Installation Manual

 LMR Katalog

 FMR Katalog

 CTU Katalog

 SOFTWARE Katalog

Hikrobot er en global producent og leverandør af mobile robotter og maskinsynsprodukter 1. De har fokus på industrielt maskin vision og hardwareteknologi og tilbyder førende produkter inden for Vision 1. Hikrobot har også lanceret en række mobile robotprodukter, der er bredt anvendt i 3C, fremstillings-, e-handelslogistik og andre industrier 2. Hikrobots intelligente robotløsninger hjælper med at forenkle intralogistik flow, reducere omkostningerne og reformere logistikprocessen 2.

Mech-Mind is an industry-leading company focusing on industrial 3D cameras and AI-powered softwares for intelligent robotics.

By combining 3D vision with AI technology, Mech-Mind brings automation to the next level and empowers partners and system integrators to manage the most challenging automation tasks, including bin picking, depalletizing & palletizing, picking & placing, assembly, and inspection. 

 Mech-Mind Robotics Product Catalog

SensoPart er en tysk producent af sensorer og visionssensorer til industriel automatisering1. Deres produktsortiment omfatter blandt andet optiske sensorer, der kan bruges til afstandsmåling, objektdetektion og robotapplikationer1 2. SensoPart har også udviklet en 2D vision-guided robotløsning med integreret afstandsmåling til større afstande1.

 BlueLight - Blue has no limits 

   VISOR® Product overview ​

 visor_user_manual_en

 visor_communication_manual_en

 visor_operating_instructions_de_en_fr_es_it_zh_01

    Application: Distance sensors

  Distance sensors from SensoPart

  CATALOGUE EXTRACT

  BROCHURE FT 55-CM – FULL-SPECTRUM COLOR SENSOR

  VARIANT OVERVIEW FT 55-CM

  CATALOGUE EXTRACT

 CATALOGUE EXTRACT

IXON Cloud: IIoT-platform til maskinbyggere Overvældet af IIoT-landskabet? IXON Cloud gør det enkelt med en fleksibel, standard IIoT-løsning fra Edge til Cloud. Begynd at forbedre maskinens oppetid og implementer digitale tjenester i dag. Lagr din data oppe i skyen og hent den ned igen, når du skal bruge den.

 Brochure

 IXON Cloud Security Guide

  ixrouter-3-0-step-files


Invite us to your location!

Let's talk about your needs


Book a robot visit Trouble finding what you need?

We answer within 24 hours on week days!

Ask a question