Højdepunkter
  • Varianter med IO-Link 1.1 eller analog udgang – IO-Link-sensorer kan betjenes i IO-Link eller standard I/O-tilstand
  • Forskellige designs til plan-, kvasi-plan og ikke-plan montering
  • Robuste kabinetvarianter i metal, plast eller helt i rustfrit stål
  • Produktversioner til standard eller øgede koblingsafstand
  • Pålidelig detektering af metalgenstande

Med Sensopart Induiktive sensor kan du opdage metalobjekter pålideligt.

Sensopart Induktive Sensor


I kraft af det funktionelle princip induktive sensorer er skabt til, er de eksklusivt velegnet til at opdage metalobjekter. De er dog hamrende pålidelige, meget robuste og resistente overfor hårdt miljø (højtryk og forurening), hvilket gør dem interessante for en række industrielle applikationer. 

De bruges hovedsageligt, når detektion af ensartede bevægelser er involveret – for eksempel som nærhedsafbrydere til positionsbekræftelse af maskindele i bevægelse som hydrauliske cylindere, eller til måling af rotationsfart på køretøjers krumtapaksler, eller impulsgeneratorer til motortænding.

Induktive sensorer er ekstremt præcise i kraft af deres høje niveau af repeterbarhed. Deres simple design og simple idriftsættelse sikrer minimal nedetid I driften.

Kommunikation via IO-Link 1.1 gør det muligt at parametrere disse sensorer individuelt og at indlære SmartFunctions. Med disse funktioner opnås en optimal tilpasning til applikationskravene, hvilket tidligere kun var muligt med væsentligt højere omkostninger. Sensordiagnosedata såsom koblingscyklusser eller sensortemperatur kan aflæses komfortabelt. Dette øger applikationsområdet betydeligt såvel som sensorens pålidelighed.

Uanset om det er robotteknologi, montering og håndtering, fabriksautomatisering eller maskinteknik: induktive sensorer fra SensoPart er pålidelige, kræver ingen vedligeholdelse og tilbyder alsidig brug takket være de mange tilgængelige kabinetter og størrelser.
Invite us to your location!

Let's talk about your vision needs.


Book a robot visit Ready to ask a question?

We answer within 24 hours on week days!

Ask a question