ZTEC | forhandler af NACHI Robotter i Norden & Baltic

Vi gør alt for at skabe den gode dialog og øge kendskabet til NACHI i Norden, så I kan få glæde af disse fantastiske robotter.

Med vores rådgivning bliver komplicerede Robot-applikationer til en overskuelig investering. Vi er med hele vejen fra udviklingsfasen til aflevering samt efterservice af robotterne. 

Download det fulde Robotkatalog fra Nachi 2020 


Nachi Robot Katalog


NACHI første industrirobotter i 1960erne


Hvem er Nachi?

Med udviklingen af sine første industrirobotter i 1960'erne beviste NACHI sine høje innovative evner inden for automation. Siden da har NACHI løbende udvidet sit udvalg af industrirobotter.

I dag leverer NACHI skræddersyede automationsløsninger med robotter til alle anvendelsesområder. Hvad enten det drejer sig om pick & place opgaver, værktøjsmaskiner, sprøjterobotter, punkt- og sømsvejsning i bil- og stålkonstruktionsindustrien, plukning, pakning og palletering af alle slags komponenter, eller positionering og samling af små komponenter i elektronikfremstilling.

Læs om vores robotter her

Automation og produktion med NACHI robotter.


Nachi supplerer en stor variation af industrielle robotter, heriblandt serier med 6-akser og SCARE-type robotter, til automatiseringen af maskinværktøjer og produktionslinjer med elektrisk udstyr og i elektronikindustrien. For at opnå den største produktivitet er det målet i NACHI at øge robotternes operationelle hastighed. NACHI’s industrielle robotter er verdenskendt for at have de hurtigste robotter i kompakt-klassen med nyttelaster op til 25kg. 

Ved applikationer med maskinværktøjer viser NACHI’s robotter med deres kompakte og slanke design at kunne undgå udefrakommende forstyrrelser. Derudover er robotterne beskyttet mod væsker, støv, flige, og robottens krop er resistent imod olie og kølende smøremidler.

Fabrikanter af elektroniske apparater vinder på deres monteringslinjer og pick & place applikationer ved de minimale aftryk og det vertikale koncept, der er i NACHI’s nye SCARA-type robotter.

Igennem dets innovative design er akserne slanke helt fra første akse til robotternes gribere. Heraf har robotterne det meget nemt med at nå, flytte og montere små komponenter på tætliggende positionspunkter. Igennem robottens specielle kinematik kan akserne nå rundt på signifikante større arbejdsområder.

Nachi MZ07 Robot på Nachi-sidenApplikationer

Nachi robotter kan appliceres i enhver industri, lige fra farmaci og fødevare til bil- og elektronikindustrien. Flere og flere virksomheder i Danmark drager fordel af vores MZ-serie. Med det hav af applikationer, der er mulige med MZ04D, ved vi, at vi kan støtte den danske produktion med højteknologisk og intuitiv automation.

 – Industri 4.0. er på vej, og vi må med. 


 
 

Nachi til Automatica - Fremtiden er her nu!
MZ-serien er mere end en bare en industrirobot. Med en MZ04D når du nye højder med din produktivitet. Nachi illustrerer ovenover en række forskellige applikationer, som vores MZ-serie kan håndtere. Prøv at se med.

 
 

Applikationer med Nachi
Nachi kan være en del af alle dine automationsløsninger. Material handling, CNC, skruning, palletering, slibning, polering, pick & place og mange, mange flere. Der er masser af inspiration at hente. Bryg en kop kaffe, læn dig tilbage, og nyd videoen.

 
 

Tablet Assembly
MZ-seriens robotter er perfekt til Assembly, som er en ofte og velkendt applikation i den danske produktion.  Med vision sensor kameraer er det også muligt for Nachi robotterne uafhængigt at finde og flytte emnedele.

 
 

Skruning
Skab dine egne små applikationer med MZ04D. 

Traditionelle industrirobotter

Traditionelle industrirobotter kræver andre sikkerhedsløsninger end kollaborative robotter. Krav om sikkerhedshegn eller lysgitter gør det sværere at anvende i undervisningen, hvor eleverne skal være forsigtige i undervisningen. Industrirobotters formål er ofte mere specifikke, hvor kollaborative robotter er mere fleksible i deres daglige anvendelse.


✔   God  drift sikkerhed


✔    Løsninger med stor præcision og hastighed


✔   Kan monteres i alle retninger, loft, gulv og væg.


✔   MZ-serien et let og kompakt for pladsbesparelse 


✔   Intern kabelføring for styrket vedligehold 


✔    Meget kortere cyklustider
Text programmering

Gennem simpel grafisk innovation er Nachi's brugerflade FD on Desk / Teach Pendant traditionel og ligetil. 

Høje hastigheder

Hastighed er i toppen, når det kommer til MZ-serien. Faktisk kan MZ-serien prale af at være Best-in-speed, når det kommer til 6-aksede industrirobotter. 


Et hav af applikationer

I partnerskab med Onrobot er det næsten plug & play med Onrobots gribere til vores Nachi MZ-serie. Lad inspirationen begynde!

En intuitiv begyndelse med Nachi MZ-Serien


Automation skal være simpelt, brugervenligt og intuitivt. Det skal være sjovt at programmere med robotter, og udviklingen af applikationer skal være ligetil og demonstrativt enkelt.

Det er, hvad vi har opnået med Nachi MZ-serien. MZ-serien er beregnet til et hav af applikationer til både læring og produktion. MZ-serien automatiserer ensidigt, gentaget arbejde (EGA), så dine medarbejdere kan fokusere på værdiskabende opgaver. Der sættes tempo på opgaveløsningen.
Invitér os til et besøg med vores robot

Har du lyst til at prøve vores robot?


Book et robot besøgHar du et spørgsmål til vores robotter?

De fleste spørgsmål besvares inden for 24 timer!


Stil et spørgsmål