Sensopart vision og sensorer

digitalisering har fået mere og mere fokus de sidste årti blevet en grundsøjle for udviklingen af al produktion lige fra stål- og metal, medicin såvel som fødevareproduktion. En moderne produktion slipper ikke fra at udvikle produkter hurtigere i mindre batch, sikrere og med større kvalitet end før, uden at skulle integrere robuste robotter med lysskarp vision og sensorer til ultrapræcis produktion.

Sensopart vision og sensor er en af de ledende spillere på markedet med højteknologiske sensorer, der nemt kan installeres og integreres til din produktion. For en fremtidsorienteret virksomhed, er Sensopart lige for dig. Se hvordan Sensopart kan hjælpe dig herunder.

Vision Sensor 


Hardware + Software = VISOR®

 

Med vores portefølje af vision løsninger kan vi støtte et bredt spektrum af industriel billedprocessering. Højt-performance smart kamera monteret i en kompakt og let skal former fundamentet for vores VISOR® vision sensors. De indeholder innovative løsninger, såsom lasermåling for simpel, mekanisk tilpasning eller motoriseret fokus for automatisk justering til dine individuelle driftsafstand.

Vores hardware er optimalt styrket af vores VISOR® software, som understøtter opsætning af applikationer i få simple trin og justeringen af procesparametre. Takket være denne software kan processen blive løbende overvåges.

Sensopart vision sensors er lavet til at være ekstremt fleksible – VISOR® kommer med diverse opløsninger helt op til 5 megapixels og tre forskellige synsfelter (fra smal til bred). En af varianterne for specialapplikationer tillader endda installeringen af en ekstern linse.
Alle VISOR® sensors er udstyret med en universel brugerplade til installeringen på din maskine, hvilket understøttes af standardiserede overførselsprotokoller (PROFINET, Ethernet/IP).

Sensopart tilbyder VISOR® sammen med pakker af integrerede detektorer og funktioner, der er brugerspecifikke til din applikation:


Standard: Til at løse simple opgaver med billedprocessering
Advanced: 
En udvidet funktionsbredde for mere udfordrende applikationer.
Professional: Den fuldendte detektorpakke tilpasset til selv meget komplekse opgaverVISOR® Vision SensorI Perfekt Harmoni: En kombination af sofistikeret hardware og software, der nemt konfigureres.

Forbindelse: Omfattende protokoller (fx PROFINET, Ethernet/IP) for gnidningsfri integration ind i produktionen.

Fleksibilitet: En af de mest ekstensive vision sensor familier på markedet, der tilbyder løsninger til netop dine applikationer.

Skalérbarhed: Vælg din VISOR®, der passer til dine betingelser.


 Læs om vision sensorer

Sensopart Vision Sensor Visor til robot

Optiske sensorer


Sensopart Vision Sensor

Optical Sensor

SensoPart optiske sensorer til afstandsmåling, farve- og kontrastmåling samt detektion af smådele. Detektion på selv reflekterende overflader uanset overfladens beskaffenhed. 

Kan anvendes til at finde farvefejl, sortering af materiale og emballage og måle præcise afstande i din produktion. 
 Læs om Optical sensorer