OM ZTEC

Hvem er ZTEC?

En handelsvirksomhed.

Siden 2020 har det været vores mål at skabe en rådgivnings- og handelsplatform for virksomheder, der gør automation tilgængeligt og brugervenligt. 

Vi bestræber os på at skabe gennemsigtighed så flowet fra idé og løsning til leverance og implementering kortes ned. Det skal gøres overskueligt, hvilke skridt der skal tages på vejen mod automatisering - og vi gør det nemt!

Vi har kæmpet for at samle nogle af verdens bedste produkter, så vi i fællesskab med de danske industrier kan skabe unikke løsninger, der er vedholdige og brugervenlige. Det er vigtigt for os, at virksomhederne løbende også får kompetencer til at støtte deres robotter og automation.

Vores vision er at etablere os på det nordiske og baltiske marked, og vi har haft succes med at plante vores fødder på den danske jord. 

Nachi robot fra MZ-serien. Med en Onrobot RG2-FT Griber.An address must be specified for a map to be embedded


Hvad vil ZTEC?

I dag er det en længere proces at automatisere produktionslinjer i mange danske virksomheder. Denne lange proces har vi et opgør med. Mange af ZTECs ressourcer går til nedkorte time-to-market for vores kunder og samarbejdspartnere. 

Samlet leverandør af automationsløsninger og -produkter
Det er vores mission og vision at blive en af nordens største leverandører af robotter og kollaborative robotter. Vores produkter er designet til at styrke virksomhedernes effektivitet og produktivitet, og understøtte medarbejderne i produktionslinjens opgaver.

Derfor arbejder vi altid mod at finde den rigtige automationsløsning til netop din produktion. Det er vores ultimative mål.  Vores eksperter står altid til din rådighed for at guide dig trin for trin i designet, og vi sørger for at give dig de bedste råd til netop dit applikationsdesign.

 

Sensopart Sensor Ztec


Hvilke værdier har ZTEC?

Brugervenlighed
Robotindustrien er i udvikling. Robotternes design og software bliver simplere, intuitivt og meget mindre tidskrævende at bruge end førhen. Derfor er vi begejstret for at kunne inkludere vores Nachi robotter og ROKAE kollaborative robotter i det nordiske robotmarked. Det lette og solide design med intern kabelføring gør både vores robots og cobots sikre, holdbare og lækre at arbejde med.

For at sikre den bedst mulige oplevelse af vores robotter har vi samarbejder med Mech-mind og Sensopart Vision for at kunne skabe nemme, alsidige løsninger med vision, så din virksomhed nemt kan optimere sin produktion.

Holdbarhed
Nachi's robotter og Rokae cobots er built-to-last. Vores mål er at skabe løsninger, der er langtidsholdbare, så du kan styrke din produktivitet og effektivitet ind i fremtiden. Vi mener, at den bedste relation mellem os og vores kunder kommer gennem brændende ærlighed og rådgivning igennem hele processen med at automatisere din produktionslinje. Det er en værdi, der er bærende for vores virksomhed.

Kvalitet
Intern kabelføring, stor rækkevidde og flere produktserier helt nede fra 1 kg til over 1 ton i payload. Vi har robotter til den nordisk industris behov, hvad end det angår vægt, præcision, fleksibilitet eller hastighed. Vores ultimative mål er derfor at finde den helt rigtige kvalitetsløsning med vores kvalitetsrobotter til din produktion.

I ZTEC har vi eksperter, der altid står til rådighed. Har du brug for en skræddersyet løsning til din produktion? Vi har de helt rigtige robotter.

Du kan læse mere om vores robotter herunder. 

OTC-DAIHAN

We have a support team that will do everything to answer you as quickly as the voice assistants.

HIKROBOT

We have a support team that will do everything to answer you as quickly as the voice assistants.

Sensopart

We have a support team that will do everything to answer you as quickly as the voice assistants.

ROKAE

Thanks to our API, Developers report building their solutions 4x faster. Discover why and how.

NACHI

Probably the only CRM with a full mobile experience. Never wondered how it works? That's because it just works

Besøg os i vores Showroom!

I ZTEC har vi opført vores eget showroom, hvor du får mulighed for at træne & simulere din egen robotapplikation. Vi er altid klar på en dialog om, hvordan vores Nachi Robotter og Rokae Cobots kan styrke din produktion og løse dine behov.

Vores Partnere deltager altid tidligt i forløbet, så du får den bedste skræddersyede løsning.


Kontakt os her → 

Velkommen til vores Showroom i Ørum. Ring eller skriv, så aftaler vi et møde herude, hvor du kan se og prøve vores Nachi robotter og Hanwha cobots, kollaborative robotter. Har du en applikation, vi skal hjælpe dig med? Se skriv, vi finder den rigtige integrator, og løsning.

ZTEC | Norden & Baltic

ZTEC Salgsteam. Vi søger de bedste sælgere i branchen! Salg af robotter og cobots.

Salgs team
Er fast besluttet på at drive en succesfuld virksomhed og levere professionel indsigt for at bringe virksomheden til  det næste niveau.

Vil du med på vores salgsteam? Vi søger altid de bedste i branchen!

   Se vores ledige stillinger