Højdepunkter
 • Kalibreringsmetoder skræddersyet til din applikation
 • Target Mark teknologi giver 3D objektstillinger på ingen tid!
 • Simpel installering gennem 3D transformation af grebspunkter.

Visor Robotic til robotapplikationer med billedstryring

VISOR® Robotic


Forventningerne til robotløsninger er stigende i konteksten af Industri 4.0, parret med et sideløbende behov for bedre brugervenlighed. Det er derfor, vi er glade for at være forhandlere af Sensopart VISOR® Robotic, som præcist demonstrerer denne egenskab. 

Den findes i flere versioner, og er den perfekte løsning til flere typer automations-opgaver. VISOR® Robotics, designet med integrerede og standardiserede brugerflader, kan nemt blive inkorporeret i eksisterende installationer og systemer; og takket være forskellige kalibreringsmetoder og fleksible datastrukturer er den passende til et hav af procedurer.

Detektorens egenskaber efter applikationstype

 • Avanceret: Løse almindelige, billedguidede robotapplikationer
 • Professionel: Udvidede funktionsomfang for identifikation, styrket kalibreringsmetoder og 3D lokalisering.


Visor® Code Reader


VISOR® Code Reader fra Sensopart kan nemt læse flere forskellige typer af stregkoder såvel som printede og direkte mærket datamatrixkoder i overensstemmelse med EEC 200 Standarden, uanset typen af bærematerialer (metal, plastik, papir, glas).

Sensoren kan endda afkode skæve og forvrængede koder, eller koder på konvekse, refleksive eller gennemsigtige overflader. 

Indbygget Varslingssystem
VISOR® Code Reader evaluerer kvaliteten af dine printede og direkte mærket datamatrixkoder på bases af standardiserede kvalitetsparametre i overensstemmelse med ISO og AIM.

Detektorens egenskaber alt efter applikation

 • Standard: Pålidelig læsning af printede koder og pakkelabels.
 • Advanced: Læsning af printede koder og direkte mærket koder på alle baggrunde
 • Professional: Den fuldendte pakke, inkluderende Optical Character Recognition (OCR)Højdepunkter
 • Pålidelig stregkodelæsning på både printede og direkte mærket datamatrixkoder, endda på flere koder samtidigt og mixed 1D/2D-koder.
 • Supplerende emnedetektion for andre karakteristika end stregkoder
 • Kvalitetsevaluering af parametre ifølge ISO/IEC 15415 og AIM DPM 2006.

Visor Code Reader fra Sensopart til stregkodelæsning af printede og direkte mærket datamatrixkoder, emnedetektion samt kvalitetsevaluering af parametre.
Højdepunkter
 • Nem kalibrering for måleopgaver. Konverterer til mm samt rettelse af forvridning og perspektiv. 
 • Præcis fastslåning af position: x/y-position og orientering.
 • Detektion af tilstedeværelse og fuldkommenhed, kontrol af position og kvalitet, samt simpel måling.


Visor Object til læsning af Stregkoder. Sensopart og ZTEC


Visor® Object


VISOR® Object

Objekter kan til tider fremkomme i uventede positioner og have komplekse former og detaljer – klassiske sensor for objekters tilstedeværelse ville blive totalt overvældet af denne type detektionsopgaver.

VISOR Objekt beholder altid sit overblik. Den detekter defektive dele, dele placeret ukorrekt, forkert orientering, forkert sekvens eller en kombination af dem alle – på bare ét split sekund. Dens omfattende kalibreringsfunktioner breder sig fra simpel faktorskalering til korrektion af billeder og linseforvridning med bare et klik på musen. Med dens høje og præcise detektion af position og orientering er Sensopart VISOR® en af de bedste på markedet.

Mange forskellige detektorer er tilgængelige for inspektionsopgaver og evalueringer: matching af mønster, detektion af omrids, Kaliber, BLOB, lysstyrke, gråskala og detektion af kontraster. Positionssporing tilbyder pålidelig detektion af de egenskaber, der ikke gentageligt forekommer i den originalt lærte position.

Alle evalueringer gøres relativt til den nuværende dels position og orientering, uden at kræve at de er defineret for hver mulig position for alle individuelle egenskaber. 

Detektorens egenskaber alt efter applikation:

 • Standard: Detektorer for simpel detektion af tilstedeværelse, måleopgaver og farveidentifikation.
 • Advanced: Supplerende omfattende forbehandlingsfiltre og forbedre positionssporing for positionskontrol og fuldstændighed. Valgfri resultatberegning og komplette værktøjspaletter for din farveapplikation.

Visor® Allround


VISOR® Allround er det nyeste medlem i VISOR® Familien, og er et rent multitalent. I den nye Allround-version samler apparatet funktionerne fra Object Sensor (Kalibrering, mønstermatching, konturer, Kaliber, BLOB) med de kraftfulde værktøjer fra Code Reader (stregkoder, datamatrix og Optical Character Recognition). For eksempel, vil det betyde at flere datamatrixkoder kan læses i komponentpositionering eller når dele på samlebånd skal håndteres. Med en opløsning på helt op til 5 megapixel kan selv de mindske detaljer blive pålideligt opfanges og evalueres.

VISOR® Allround er tilgængelig i både monokrom og farveversion med op til 5 megapixel. Ekstra detektorer er derfor tilgængelige til farveevaluering. Selv de mindske skyggenuancer kan måles pålideligt. De relevante objektfarver, for eksempel, kan indlæres nem gennem et tryk på en knap eller – takke være det intuitive farvehistogram – blive grafisk placeret for hver kanal i farverområdet. De autoriserede farvetolerancer kan selv blive defineret af brugen.

Detektorens egenskaber alt efter applikation.

 • Advanced: Farvedetektion og objekt identifikation i ét enkelt apparat
 • Professional: Kan også bruges som løsning i robotapplikationer.
Højdepunkter
 • Alle VISOR® Object og VISOR® Code Reader detektorer forenet i ét apparat.
 • Multishot-funktion afslører minimale højdeforskelle og tilbageholder markeringstryk.
 • Kalibreringsfunktion for måleopgaver og robotapplikationer.

  Visor Allround er en kombination af Visor Object og Visor Code Reader. Det er nu muligt at læse flere datamatrickoder selv med skæve komponentpositioneringer. Helt op til 5 megapixel vision.


Kunne du tænke dig en personlig gennemgang?Invitér os til et besøg om vores 2D Vision!

Lad os udvikle løsninger til dine behov!


Book et besøgHar du et spørgsmål til vores vision-systemer?

De fleste spørgsmål besvares inden for 24 timer!


Stil et spørgsmål