ROKAE i Nordic & Baltic

Vi er meget stolte over at repræsentere ROKAE Nordic & Baltic via ZTEC aps.

ROKAE har taget Cobots til et helt nyt sted. Hastighed, præcision, intuitiv design og betjening, alt spækket med nye moderne features. 
Torque force sensor i alle led, indbygget controller i basen, samt MTBF > 50000h. 

ROKAE "Cobot"

De nye fleksible samarbejdsrobotter i xMate CR-SR-ER-serien er baseret på hybrid kraftpositionskontrol og xCore, et nyt internt udviklet højtydende kontrolsystem til industrirobotter. Robotterne er designet til industrielle applikationer og tilbyder forbedret bevægelsesydelse, kraftkontrol, sikkerhed, brugervenlighed og pålidelighed.

ZTEC søger partner i Nordic & Baltic, kontakt os for mere information. 

ROKAE
Hvem er ROKAE

Som verdens førende ekspert inden for intelligent robotteknologi fokuserer ROKAE på forskning og innovation inden for fleksible samarbejdsrobotter, industrirobotter og intelligent produktionsteknologi. Med avancerede kontrolsystemer, der har unikke intellektuelle ejendomsrettigheder, og en omfattende og brancheførende produktportefølje, er ROKAE dedikeret til at levere automatiserede og intelligente løsninger til industrier som bildele, elektronik, metal, automatiseret syning og sundhedspleje, og dermed tage industrien til nye højder. ROKAE er i dag en førende aktør inden for robotteknologi i Kina.


ROKAE har hovedkvarter i Beijing og har oprettet robotforsknings- og udviklingscentre i Beijing, Tokyo, Wuhan og Shandong. Over 80% af forsknings- og udviklingspersonalet har en kandidatgrad eller højere, og de fleste af dem er uddannet fra prestigefyldte universiteter som Tsinghua University, Peking University, Beihang University, Zhejiang University og Huazhong University of Science and Technology. Med en selvstændig fabrik, der har en årlig produktionskapacitet på 50.000 robotter, har ROKAE etableret et servicenetværk, der dækker det kinesiske fastland med salg, teknisk support og automatiseringsløsninger.


ROKAE har tiltrukket fremragende talenter fra hele verden og fortsætter med at investere i forskning og udvikling. Med mere end 300 forsknings- og udviklingspatenter samt teknologi-priser både hjemme og i udlandet er ROKAE blevet anerkendt som et velrenommeret firma inden for robotteknologi.


Kompatibel

Kompatibel mekanisme med meget dynamisk kraftkontrol, der giver fuld tilstandsfeedback.

Fleksibel

Ergonomisk design med seks til syv frihedsgrader, der giver mulighed for præcis og fleksibel bevægelse. 


Sikker

Følsom kraftopfattelse, muliggør one-touch stop; Virtuelle vægge fri for hegn, hvilket gør sømløst samarbejde muligt.


Invitér os til et besøg med vores cobot

Har du lyst til at prøve vores robot?


Book et robot besøg



Har du et spørgsmål til vores cobots?

De fleste spørgsmål besvares inden for 24 timer!


Stil et spørgsmål