ZTEC | Vil du møde vores Robot til R-22

Så er vi at finde med vores egen messestand!

Så er der én enkelt måned tilbage til R-22


Så er R22 Robotmesse i Odense Congress Center lige rundt om hjørnet efter flere Corona-aflysninger. Truslerne fra Corona-epidemien er ved at aftage og vi tør endelig bringe vores robotter ud fra vores showrooms.

Vi har en hel række fede produkter, som vi er beæret over at være breakthrough forhandlere af i Norden. I samarejde med Nachi Europe GmbH har vi fået mulighden for at forhandle nogle af verdens strærkeste, hurtigste og mest effektive robotter. Og selvfølgelig tager vi et par eksempler til messen, du kan prøve kræfter med!Nachi MZ04(D). Den gamle version.

Du vil få muligheden for at prøve kræfter med vores MZ04D fra MZ-serien, og se dine egne generedede bevægelser blive sak i aktion. Med sin rækkevidde på 541mm, nyttelast på 4kg og præcision på 0.02mm er den en stærk spiller til mange applikationer inden for material handling.

Selv i arbejdsceller, hvor støv- og fugtpartikler er uundgåelige, er MZ04D en spiller, der holder længe. Med en beskyttelsesvurdering IP67 på både robotarmen og -kroppen er du sikret en langtidsholderbar løsning til din produktion.

Vi holder selvfølgelig også en lille konkurrence på messen, hvor DU vil få mulighed for at vinde en æske med specialøl. Alle der Følger os på messen mellem 23. og 25. marts får muligheden for at deltage i løbet om en af de tre æsker. Så husk endelig at følg ZTEC på LinkedIn.

Vi får også vores partnere fra Sensopart ud for at give dig en bred vifte af viden om Sensoparts vision og sensor. Har du behov for at kunne læse koder, tekst eller andet på flasker, materiale med lav reflektion, eller har et behov for at sortere i dele? Så tag en snak med os. Du kan læse mere om vores Sensopart produkter her → Sensopart Sensor

Vi håber selvfølgelig at se dig til messen, hvor vi kan nørde robotter, applikationer og diskutere udsigterne for blandt andet kollaborative robotter.


Vil du vide mere om vores produkter og services?
Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os 

Kontakt Os