Smartkamera Maskinvision eller Linescanner -

valget er dit - Vi har det hele!  Det bredeste sortiment på markedet.

Sensopart Vision Sensor til automation i din produktion

2D - Smart Sensors


Read here →


3D Vision systems


Read here →


High-end Maskin Visions


Read here →

Linescanners

Read here →

Alsidige muligheder med Sensopart Vision

Med Sensopart vision får du unikke muligheder for at spotte fejlproduktion og skabe komplekse pick & place applikationer. Din virksomhed opnår højteknologisk produktion, hvor intet materiale går til spilde, tilbagekaldelse af emner undgås, og du står stærkt på markedet som en solid, pålidelig partner og leverandør.

Mech-Mind 3D Vision

Virker både til cobot og industri robot. Vores Mech-Mind 3D Vision er IKKE robot leverandør-afhængig , hvilket gør installationen kort og hurtig, så du undgår produktionstab. Perfekt til materialehåndtering, frasortering eller opdeling af emnekategorier, og til den alsidige machine tending med CNC-maskiner. Vil du se, om Mech-Mind hjælpe din produktion? Læs mere herover eller kontakt os for en personlig gennemgang. 

HIKROBOT

er en kendt producent af industrielle robotløsninger og automationsudstyr (AMR - AGV). Virksomheden er dedikeret til at udvikle avancerede teknologier og produkter inden for robotik, billedbehandling og automatisering for at imødekomme industriers behov for effektive og pålidelige løsninger.


HIKROBOT anvendes i forskellige industrier som produktion, logistik, medicinsk teknologi, landbrug og meget mere.


En af HIKROBOTs styrker ligger i deres evne til at integrere avanceret billedbehandlingsteknologi i deres robotløsninger. Dette giver mulighed for at automatisere komplekse opgaver, der kræver nøjagtig positionering, genkendelse af objekter og kvalitetskontrol. Billedbehandlingsfunktioner kan anvendes til opgaver som objektgenkendelse, fejldetektion, måling og sporingsapplikationer.

Personlig Gennemgang