IXON Cloud Logning | VPN

IXON er en let og komplet alt-i-én fjernservice og IIoT-løsning til din produktion, der har brug for sømløs integration mellem cloud, edge-forbindelse og maskine (f.eks. PLC, HMI, robotter, sensorer).

Kom godt i gang med IIoT nu
Det er sjovt at udvikle, men hvordan vil du vedligeholde din IIoT-løsning? Vælg SaaS, og kontinuitet og sikkerhed er garanteret.

Højere maskinydelse
Optimer maskinproduktionen og reducer den unødvendige nedetid med bedre indsigt og hurtigere adgang.

Klar til fremtiden
Skalérbar fra fjern-adgang til dataanalyse og forudsigelig vedligeholdelse. Konfigurer IXON Cloud helt efter dit behov!

 
 

IXON Cloud: IIoT-platform til maskinbyggere

Overvældet af IIoT-landskabet? 

IXON Cloud gør det enkelt med en fleksibel, standard IIoT-løsning fra Edge til Cloud. Begynd at forbedre maskinens oppetid og implementer digitale tjenester i dag.

Lagr din data oppe i skyen og hent den ned igen, når du skal bruge den. Når som helst og hvor som helst. Med din egen krypterede VPN-Forbindelse mellem din IXrouter og IXON Cloud, kan du sikkert lagre dine data. 

Hvis forbindelsen mellem IXrouter og IXON Cloud skulle forsvinde grundet internetsvigt, er der intet at bekymre sig om. Din IXrouter kan lokalt gemme helt op til 8GB data, som den sender til skyen, så snart forbindelsen oprettes igen.

Ixon Cloud og VPN giver dig status på dine maskiner. Effiency er ved 60% ved Packaging Machine.

Maskinen hjælper dig med at tage den rigtige beslutning

Få øjeblikkelig indsigt i status på alle dine maskiner. Reagér hurtigere på maskiner, der har brug for opmærksomhed og tag øjeblikkelig handling.

Nemt at konfigurere hvilke data, der skal logges med IXON Cloud. Bestem dine variable, hvor ofte de skal indhentes, og hvordan de skal beregnes. Data oplagres og slettes efter dine ønsker!

Du kan altid få adgang til dine data og analysere effektiviteten af dine produktionsmaskiner. Med IXON Clouds brugervenlige interface kan du nemt visualisere dine data i real-time, så du kan skabe optimale løsninger for din produktion.

Ixon Cloud software model viser årsager til nedetid

Forebyggende vedligeholdelse

Detaljerede rapporter og alarmer om nedetid for maskinen hjælper dig med at opdage problemer og de grundlæggende årsager, så du hurtigt kan reagere, reducere og endda forhindre nedetid.

IXON Data Logning monitorerer dine maskiners slidtilstand på brugsdele 24/7, så du altid har overblikket. 

Ixon Cloud software modeller viser din omsætning

Gladere kunder

Generer tilbagevendende omsætning og øg kundetilfredsheden ved at udnytte nye forretningsmodeller, såsom tilstandsovervågning og præstationsanalyse af visse dele.