ROKAE i Nordic & Baltic

We are incredible proud to represent ROKAE Nordic & Baltic via ZTEC aps.

ROKAE has taken Cobots to almost a whole new level. Speed, precision, intuitive design and operation, all packed with new modern features.
Torque force sensor in all joints, built-in controller in the base, and MTBF > 50000h.


ZTEC søger partner i Nordic & Baltic, kontakt os for mere information. 

ROKAE
Hvem er ROKAE

Som verdens førende ekspert inden for intelligent robotteknologi fokuserer ROKAE på forskning og innovation inden for fleksible samarbejdsrobotter, industrirobotter og intelligent produktionsteknologi. Med avancerede kontrolsystemer, der har unikke intellektuelle ejendomsrettigheder, og en omfattende og brancheførende produktportefølje, er ROKAE dedikeret til at levere automatiserede og intelligente løsninger til industrier som bildele, elektronik, metal, automatiseret syning og sundhedspleje, og dermed tage industrien til nye højder. ROKAE er i dag en førende aktør inden for robotteknologi i Kina.


ROKAE har hovedkvarter i Beijing og har oprettet robotforsknings- og udviklingscentre i Beijing, Tokyo, Wuhan og Shandong. Over 80% af forsknings- og udviklingspersonalet har en kandidatgrad eller højere, og de fleste af dem er uddannet fra prestigefyldte universiteter som Tsinghua University, Peking University, Beihang University, Zhejiang University og Huazhong University of Science and Technology. Med en selvstændig fabrik, der har en årlig produktionskapacitet på 50.000 robotter, har ROKAE etableret et servicenetværk, der dækker det kinesiske fastland med salg, teknisk support og automatiseringsløsninger.


ROKAE har tiltrukket fremragende talenter fra hele verden og fortsætter med at investere i forskning og udvikling. Med mere end 300 forsknings- og udviklingspatenter samt teknologi-priser både hjemme og i udlandet er ROKAE blevet anerkendt som et velrenommeret firma inden for robotteknologi.


Kompatibel

Kompatibel mekanisme med meget dynamisk kraftkontrol, der giver fuld tilstandsfeedback.

Fleksibel

Ergonomisk design med seks til syv frihedsgrader, der giver mulighed for præcis og fleksibel bevægelse. 


Sikker

Følsom kraftopfattelse, muliggør one-touch stop; Virtuelle vægge fri for hegn, hvilket gør sømløst samarbejde muligt.


Let us visit you with our robots!

Would you like to try our robot?


Book a visit!Do you have a question for our robots?

Most questions are answered within 24 hours!


Ask a question!